lauantai 3. lokakuuta 2015

Gyl ol luanikas reissuHankkeen varoja käytiin taas törsäämässä ihan Raummal saakka. Hankevetäjä ja lehtori Nuuttila pyyhälsivät seitsemän aikaan lauantaiaamusta kohti MAOL ry:n syyskoulutuspäiviä Rauman lyseon lukiolle. Kuten aina, oli päivien anti kerrassaan oiva. Heti aamusta sovimme mm. IS-Vet OY:n edustajien kanssa Kauhajoella toteutettavasta koulutuksesta Pascon mittalaitteiden langattomien Air-link adaptereiden sekä Capstone ja SPARKvue ohjelmistojen tabletversioiden käyttökoulutuksesta. Koulutusta tyrkytetään totta kai muillekin Jokilarva –alueen lukioille. Yhtä lailla koulutusta paikkakunnalle ja koko Jokilarvalle sovittiin Casion Classpad ja ClassWiz tuotteista. Koulutukset toteutetaan loppuvuoden aikana, kunhan aikataulut saadaan selkiytymään. Samoista teemoista osallistuimme näin ensihätään tunnin työpajoihin. 

Painavaa asiaa oli myös avajaisluennossa sekä fysiikan ja kemian OPS-työn vaiheita ja opsin muutoksia käsitelleessä luennossa. Näiden lisäksi tallustimme omilla teillämme omaksumassa uutta tietoa mm. IR-spektroskopiasta, Edmodosta, Molviewistä ja Padleteistä. Kunhan nämäkin kaikki uudet välineet on jollain tasolla opiskeltu, on taas kehitys kehittynyt ja kovasti ;)


P.S. Tässä välissä on ehditty myös käydä opiskelijaporukalla vierailulla niin Söderfjärdenin tähtikaukoputkella, Sinäjoen AMK:n robottipajalla kuin Jyväskylän Yliopistollakin. Ainakin osasta reissuja on tulossa juttua tähänkin blogiin...loppujen osalta kurkkaappa myös maantiede- ja fysiikkablogit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti